Undici Keukens
Tilburg

Betaalbaar, creatief maatwerk

Afgeronde projecten

Matzwarte designkeuken met bar

Deze woonkeuken is uitgebreid met apparaten van Smeg, Quooker en heeft een kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem van Airodesign. De mooie matzwarte kleur van deze keuken is fingerprint-proof en ziet er hierdoor altijd perfect uit. Het lijnenspel loopt in deze keuken gelijk met het raam en zo komt het werk van een architect, interieurbouwer en Undici samen in één mooi project. De keuken is daarnaast ook aangepast aan het interieur in de woning en hierdoor is deze woonkeuken één geheel.

Hier is goed te zien hoe de kleuren van de keuken zijn gecombineerd met het interieur en zo mooi in elkaar overlopen.

De inductiekookplaat van Airodesign en lange bar met maar liefst 6 zitplaatsen om eindeloos te borrelen, kletsen en genieten van een keuken!

Matzwarte designkeuken met bar

Woonkeuken met ingebouwde bar, wijnklimaatkast en zithoek

In deze keuken contrasteert de lichte vloer mooi met de donkere keuken en tafel. Het zitje tussen twee kasten in laat het maatwerk en creativiteit van deze keuken zien. Daarnaast is een grote wijnklimaatkast toegevoegd en bevat de keuken een houten barretje met hoge barkrukken.

Een zithoek op maat gemaakt en past perfect bij het interieur.

Hier is te zien hoe de lichte vloer mooi met de donkere keuken en tafel contrasteert. Het zitje tussen twee kasten in laat het maatwerk en creativiteit van deze keuken zien. Daarnaast is een grote wijnklimaatkast toegevoegd en bevat de keuken een houten barretje met hoge barkrukken. De keuken is afgemaakt met een hangend afzuigsysteem met ingebouwde lampen.

Woonkeuken met ingebouwde bar, wijnklimaatkast en zithoek​

Witte woonkeuken met kookeiland

Hier is een lichte keuken te zien uitgebreid met Gaggenau apparatuur, wijnklimaatkast en een Quooker. De bar aan het eiland maakt dat de keuken niet alleen gebruikt wordt om te koken maar ook om te borrelen, samen te komen en te genieten/ Er is aan de bar ruimte voor minstens 4 barkrukken geeft zo een ruimte heel veel mogelijkheden.

Hier is te zien hoe het marmeren blad doorloopt aan de zijkant van het keukeneiland, wat zorgt voor een uniek, luxe effect. Ook zien we hier de welbekende Quooker en wijn klimaatkast.

Witte woonkeuken met kookeiland

Grafiet grijze design keuken met koffie nis

Deze grafiet grijze keuken is afgewerkt met stalen grepen

Een kleine ingebouwde koffienis met houten binnenkant, ook afgewerkt met lampen.

Grafiet grijze design keuken met koffie nis

Moderne groengrijze woonkeuken

Ook deze keuken is uitgebreid met een Quooker en heeft een Bosch kookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem. In de koffienis zijn ook de ingebouwde lampjes te zien.

Moderne groengrijze woonkeuken

Warme keuken met eiland

Een keuken hoeft niet immens groot te zijn om een keukeneiland te passen. Hier is te zien hoe een relatief kleiner kookeiland perfect in een keuken past en je zo toch alle gemakken van een kookeiland kunt ervaren. Deze keuken is voorzien van Bora kookplaat met een geïntegreerd afzuigsysteem.

Deze mooie ingebouwde coffeecorner zorgt ervoor dat deze keuken een echte eyecatcher is. Op deze manier komt de kleur van de houten vloer terug in de keuken door de houten binnenkant van de nis.

Warme keuken met eiland

Zwarte keuken met houten open kast

Matzwarte designkeuken met bar

Living element in keuken

Lichte kastenwand met houten kastjes in de nis. Voorzien van ingebouwde oven.

Matzwarte designkeuken met bar

Groengrijze keuken met kookeiland en bar.

Groengrijze keuken met kookeiland en bar.