top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Nieuwe moderne keuken Tilburg

Is het tijd voor een nieuwe keuken en wil je graag iets moois op maat laten maken? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Undici Keukens. Bij ons is het mogelijk om de keuken helemaal zo te laten maken als jij deze wil hebben. Met andere woorden, een mooie, moderne keuken die er precies zo uitziet als jij al tijden in je gedachten hebt. Indien je hier meer over wil weten, dan kun je altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon een keer bij ons binnenlopen in onze showroom en hier al je wensen met ons doornemen.
 

De mooiste nieuwe moderne keuken van Tilburg

Als je bij ons langskomt, dan gaan we samen met jou bekijken wat jouw wensen zijn. We laten zien wat er mogelijk is en geven je inspiratie door eerdere keukens te laten zien die we hebben gemaakt. Aan de hand hiervan gaan we jouw wensen op papier zetten. Hiermee gaan we dan aan de slag bij het maken van een 3D model. Dit model laat jou bijna fotorealistisch zien hoe je keuken er uit kan komen te zien. Als je hier dan nog opmerkingen over hebt maken we aanpassingen voor je. Tevreden met je nieuwe keuken? Dan gaan we aan de slag met het maken hiervan. De mooiste nieuwe keuken van modern Tilburg!
 

Een nieuwe keuken die modern is voor Tilburg

We staan altijd klaar om met jou door te nemen wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een mooie, nieuwe keuken. We hebben als doel om er voor te zorgen dat onze klanten een keuken krijgen waar ze met alle plezier in kunnen koken, wonen, leven… We helpen jou ook graag bij het maken van die droomkeuken op maat.
 

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page