top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Nieuwe keuken ontwerpen Tilburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken voor in je huis? Wil jij graag een unieke keuken die er prachtig uitziet en die daarbij ook nog eens helemaal op maat is gemaakt voor jou? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Undici Keukens. We maken voor jou je droomkeuken, op Italiaanse leest geschoeid. Met andere woorden, een keuken die bijzonder stijlvol is en die met de mooiste materialen wordt gemaakt. Zo heb jij straks een keuken in je huis staan die er prachtig uitziet en waar je een flink aantal jaartjes van kunt gaan genieten!

 

Wil jij een nieuwe keuken laten ontwerpen in Tilburg?

Je kunt altijd even een kijkje nemen op onze website om alvast een idee te krijgen van wat wij allemaal te bieden hebben op het gebied van keukens. Maar je mag ook een keer binnenlopen in onze showroom om hier samen met ons door te nemen wat voor keuken jij in je huis wil hebben staan. We nemen de elementen door die jij onmisbaar vindt en gaan dan ook bekijken wat voor stijl het beste in je huis past. Zo zetten we de keuken op papier waar je intens kunt gaan genieten. Aan de hand hiervan maken we een fotorealistisch 3D model, dat je een perfect idee geeft van hoe die nieuwe keuken er straks uitziet.

 

Laat ons je nieuwe keuken ontwerpen voor Tilburg

Als jij ons je nieuwe keuken wil laten ontwerpen in Tilburg, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. We nemen dan met jou de mogelijkheden door die je bij ons hebt, zodat je er zeker van kunt zijn dat jij straks echt een keuken hebt die aan al je wensen voldoet. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij straks kunt koken, wonen en leven in een keuken waar jij je helemaal thuis voelt en waar jij alle gewenste apparaten tot je beschikking hebt.

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page