top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Keukenzaak Tilburg

Ben jij op zoek naar een specialist op het gebied van keukens, die voor jou een prachtige keuken gaat maken? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Undici Keukens. We zijn actief op het gebied van keukens sinds 2012 en hebben door de jaren heen heel wat prachtige keukens gemaakt voor onze klanten. Jij bent ook van harte welkom om een keer bij ons langs te komen en met ons door te nemen wat de mogelijkheden allemaal zijn. Per slot van rekening is het toch jouw keuken, waar je hopelijk heel veel tijd in door gaat brengen. 

 

Keukenzaken in Tilburg bezoeken

Je kunt natuurlijk meerdere keukenzaken in Tilburg bezoeken als je op zoek bent naar een keuken die helemaal op je wensen aansluit. Maar je kunt er ook voor kiezen om langs te komen bij Undici Keukens. Wij zijn een keukenzaak in Tilburg die garant staat voor de hoogste kwaliteit. Kom je voor onze keukenzaak Tilburg bezoeken, dan gaan we om te beginnen eens met jou bekijken wat je wensen zijn. We zetten dit voor je op papier en maken een eerste schets. We houden hierbij goed rekening met jouw kookgedrag en ideeen. Aan de hand hiervan maken wij dan een 3D presentatie waaraan je al zeer realistisch kunt zien hoe jouw keuken er straks uit komt te zien.

 

De perfecte keukenzaak voor Tilburg

Undici Keukens is de keukenzaak voor Tilburg en omstreken waar jij kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. We maken keukens volgens Italiaanse stijl, waarbij ook de Italiaanse kwaliteit natuurlijk terug te vinden is. Als wij voor jou een ontwerp hebben gemaakt, dan kun jij er voor kiezen om nog aanpassingen te maken. Deze voeren wij dan nog door. Tevreden over je keuken? Ook prima, dan gaan wij aan de slag met de productie van je keuken. Als we hiermee klaar zijn zorgen we er voor dat de keuken perfect wordt geplaatst.

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page