top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Keukenwinkel Tilburg

Wil jij eens een kijkje nemen in een keukenwinkel in Tilburg waar je de mooiste keukens vindt? Dan ben je bij Undici Keukens aan het juiste adres. Weet je hoe wij weten dat wij een keuken in de aanbieding hebben die jij prachtig gaat vinden? Omdat jij deze keuken bij ons helemaal zelf mag bedenken! We nodigen je uit om een keer langs te komen in onze showroom en hier eens te bekijken wat er allemaal aan mogelijkheden te vinden is. Wat voor elementen wil je graag in je keuken? Welke stijl? Welke kleur? Aan de hand van deze wensen maken wij een eerste ontwerp dat helemaal inspeelt op jouw keukenwensen.

Keukenwinkels in Tilburg bezoeken

Als je besluit om keukenwinkels in Tilburg te bezoeken, dan raden wij je aan om zeker even bij ons langs te komen. Waar de andere winkels toch voornamelijk keukens te bieden hebben zoals die al bij zoveel andere mensen in huis staan, daar vind je bij ons een keuken die helemaal op jouw persoonlijke wensen is afgestemd. We maken aan de hand van onze brainstormsessie een design van je keuken in 3D. Hier kun je praktisch foto realistisch in zien hoe jouw keuken er straks uit komt te zien. Zie je nog iets wat je graag veranderd wil hebben? Geen probleem. We gaan dan aan de slag met aanpassingen. Wel helemaal tevreden? Dan beginnen we gelijk met het produceren van je keuken!

 

De beste keukenwinkel in Tilburg

Als je onze keukenwinkel in Tilburg bezoekt met de wens om een prachtige keuken te laten maken, dan kun je er op rekenen dat dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren. Als de productie van de keuken klaar is, dan gaan wij aan de slag om je keuken ook daadwerkelijk in je huis te plaatsen. Helemaal op maat, zodat je er zeker van kunt zijn dat je keuken perfect past. Hierna kun je dan gaan beginnen met het genieten van die prachtige nieuwe keuken die wij voor je gemaakt hebben.

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page