top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Keukenwinkel Breda

Ben jij op zoek naar een keukenwinkel in Breda waar je aan het juiste adres bent voor een mooie keuken die helemaal voor jou op maat wordt gemaakt? Dan raden wij je aan om gewoon een keer te komen kijken bij Undici Keukens. Bij ons vind je de mooiste keukens in Italiaanse stijl, die wij dan ook nog eens helemaal op maat voor je kunnen maken. Zo heb jij straks een keuken die helemaal voldoet aan je wensen en waar jij met veel plezier gaat koken, eten, wonen en leven. We gaan dan samen met jou in onze showroom bekijken wat jouw wensen zijn op het gebied van de keuken in je huis.

 

Onze keukenwinkel voor Breda bezoeken

Keukenwinkels in Breda en omstreken zijn er genoeg. Maar bieden ze wel allemaal de mogelijkheid om een keuken helemaal aan je eigen wensen aan te passen? Je bent dan bij Undici Keukens aan het juiste adres. We maken voor jou een keuken helemaal op maat. Per slot van rekening wil jij toch ook dat je straks een keuken hebt die uniek is, maar die daarbij ook nog eens helemaal naar jouw smaak is gemaakt? We bieden je de mogelijkheid om een keuken in je huis te laten maken die helemaal is zoals jij ervan gedroomd hebt. 

 

Keukenwinkels in Breda en omstreken

Als jij een keukenwinkel in Breda zoekt waar je de mooiste keuken kunt vinden die je maar wenst, dan raden wij je aan om gewoon even een kijkje te komen nemen bij Undici Keukens. Bij ons vind je die unieke keuken en ben jij degene die bepaalt hoe jouw keuken er uit komt te zien. In onze showroom nemen we met je door wat je wensen zijn en gaan we hiermee aan de slag. We maken een mooie 3D presentatie voor je, waar je dan eventueel nog aanpassingen aan kunt maken als je dat wil. Aan de hand hiervan gaan wij dan aan de slag met het maken van jouw droomkeuken.

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page