top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Keukens Tilburg

De keuken is een van de belangrijkste ruimtes in een huis. Het is dan ook goed om eens na te denken over wat je allemaal in je keuken wil hebben staan, alsmede hoe deze ingericht moet worden. Je kunt natuurlijk wel naar een keukenspecialist toe gaan, of naar een woonwarenhuis, en hier een keuken vandaan halen. Maar is het niet zo dat je veel meer inspiratie haalt uit een keuken die jij zelf hebt ontworpen? Een keuken die er prachtig uitziet en waar jij je eigen persoonlijke touch aan hebt gegeven? Als jij het hiermee eens bent, nodigen we je uit om eens contact op te nemen met Undici keukens. We gaan graag met jou aan de slag om een prachtige keuken te ontwerpen!

 

Keukens in Tilburg bekijken

Unidici Keukens is een bedrijf dat sinds 2012 bestaat. We maken keukens die op Italiaanse leest geschoeid zijn en die er prachtig uitzien. Uiteraard gebruiken we hier altijd de mooiste materialen en producten voor. Jouw nieuwe keuken begint met een bezoekje aan onze showroom. We gaan dan brainstormen om te bekijken hoe jij wil dat je keuken er straks uitziet. Neem de maten mee van je keuken, zodat we het ontwerp hier helemaal op aan kunnen passen. Aan de hand hiervan maken wij een realistische presentatie in 3D, waardoor jij al een duidelijke indruk krijgt van hoe je keuken er uit komt te zien.

 

Een keuken kopen in Tilburg

Als jij een keuken komt kopen in Tilburg, dan kun je er op rekenen dat deze helemaal voor jou op maat wordt gemaakt. We maken de mooiste keukens van Tilburg en omstreken. Je kunt keukens in Tilburg bekijken in een speciaalzaak waar keukens bijna massaproductie zijn, maar je kunt ook bij ons langskomen om samen met ons de keuken van je dromen te realiseren. We zullen alles op alles zetten om ervoor te zorgen dat jij straks een prachtige keuken in je huis klaar hebt staan!

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page