top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Keukens Breda

Ben jij op zoek naar een mooie keuken voor in je huis? Een keuken waar jij je helemaal thuis voelt en waar je met plezier zult koken? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Undici Keukens. We hebben in ons assortiment prachtige keukens voor je staan, die we helemaal op maat voor je aan kunnen passen. Zo heb jij straks een keuken in je huis staan waar jij je gelukkig mee voelt. Een keuken die helemaal voor jou op maat is gemaakt en die alle elementen bevat waar jij gelukkig van wordt en waarvan jij vindt dat deze niet in een keuken mogen ontbreken.

 

Een keuken kopen in Breda

Als jij keukens in Breda gaat bekijken, dan raden we je aan om zeker even langs te komen bij Undici Keukens. We zijn dan wel niet in Breda gevestigd, het loont absoluut de moeite om gewoon even bij ons langs te komen. In onze showroom nemen we dan alle mogelijkheden die we je te bieden hebben met je door. Laat ons weten waar jij altijd al van hebt gedroomd met relatie tot je keuken. Wij maken hier dan een 3D ontwerp van, waar jij zeer realistisch in kunt zien hoe jouw keuken er straks uit komt te zien. Hier kun je dan nog aanpassingen aan maken als je wil, maar anders gaan wij aan de slag met het bouwen van je keuken.

 

Meer weten over de mooiste keukens van Breda?

Als jij meer wil weten over de mooiste keukens voor Breda, dan neem je hier gewoon even contact over op met ons. We staan altijd klaar om jou meer te vertellen over wat er bij ons allemaal te vinden is. Bij Undici Keukens hebben we er een passie voor om voor onze klanten keukens te maken waar ze zoveel mogelijk tijd door willen brengen. Wil jij een keuken kopen in Breda? Wij zetten de deur wagenwijd voor je open.

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page