top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Keuken op maat Tilburg

Ben jij op zoek naar een nieuwe keuken? Je hebt dan de mogelijkheid om eens binnen te lopen bij een meubelzaak of keukenspecialist. Maar, als jij echt een keer een keuken wil hebben die uniek is en die helemaal op jouw wensen is afgestemd, dan raden wij je aan om een kijkje te komen nemen bij Unidici Keukens. We maken voor jou een keuken op maat in Tilburg. Een keuken die perfect op maat wordt afgeleverd en die alle elementen bevat die jij in je keuken wenst. We raden je daarbij aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze website als je meer info wil lezen over de mogelijkheden die je bij ons hebt.

 

Een mooie maatwerk keuken in Tilburg

Bij Unidici Keukens hebben we veel ervaring met het maken van keukens. We ontwerpen deze keuken namelijk niet alleen maar voor jou, we gaan dan ook jouw keuken op maat laten maken in Tilburg. Kom eens langs in onze showroom om hier met ons door te nemen wat jouw wensen zijn op het gebied van je keuken. We maken een schets voor je en aan de hand daarvan maken we een presentatie in 3D. Hier kun je al zeer duidelijk zien hoe je keuken er straks in het echt uit gaat zien. Geef aan of je bepaalde dingen veranderd wil hebben, waarna wij aan de slag gaan met het daadwerkelijk realiseren van je nieuwe keuken.

 

De mooiste keuken op maat voor Tilburg

Die maatwerk keuken voor Tilburg maken we graag voor je. Neem gewoon even contact met ons op als je vragen hebt over jouw nieuwe keuken. Je kunt ons een keuken op maat laten maken in Tilburg als je er zeker van wil zijn dat jij straks een nieuwe keuken hebt waar je vele jaren van kunt gaan genieten. Daarbij hoef je niet bang te zijn dat je daar de hoofdprijs voor hoeft te betalen. We maken die keuken op maat voor jou namelijk tegen een scherp tarief. Ook hier vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page