top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Keuken op maat Breda

Wil jij een keuken op maat laten maken door een specialist op het gebied van keukens en maatwerk? Neem dan vandaag nog een kijkje bij de mogelijkheden die je hebt bij Undici Keukens. Ons bedrijf bestaat al sinds 2012 en heeft zich sinds dat jaar helemaal toegelegd op het ontwerpen van de mooiste keukens. Onze stijl is helemaal op Italiaanse leest geschoeid. Met andere woorden, wij maken een keuken die er prachtig uitziet, maar die daarbij ook nog eens van de mooiste, beste materialen is gemaakt. Wil jij hier meer over weten? We hebben op onze website uitgebreide informatie staan over de keukens die wij voor jou kunnen maken.

 

Wil jij een keuken op maat laten maken in Breda?

Maak een afspraak met ons om langs te komen in onze showroom. We laten je dan zien wat wij in het verleden voor keukens hebben ontworpen en gebouwd. Je kunt hier inspiratie uit halen en ook alvast een idee krijgen van de mogelijkheden. We gaan dan samen met jou je wensen op het gebied van een maatwerk keuken in Breda met je doornemen. Per slot van rekening is het heel belangrijk om te weten wat er allemaal mogelijk is. Aan de hand hiervan gaan wij dan zorgen dat jij een mooie presentatie krijgt in 3D. Je kunt ons dan laten weten of je hier wellicht nog dingen aan veranderd wil hebben.

 

Voordelig een keuken op maat laten maken in Breda

Het is belangrijk om een keuken in je huis te hebben staan waar jij je helemaal thuis voelt. Een keuken waar je lekker kunt koken, waar je kunt wonen en kunt leven. Met andere woorden, een keuken waar je met je geliefden zoveel mogelijk tijd door wil brengen. Wij zorgen voor een maatwerk keuken in Breda waar jij je helemaal thuis voelt. Neem dan ook contact met ons op voor onze keuken op maat in Breda.

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page