top of page

Stel je ideale keuken samen in een persoonlijke en transparante setting.

We werken alleen met transparante offertes, en zorgen voor een duidelijk, overzichtelijk totaalplaatje.

Open en eerlijk advies met een voorliefde voor Italiaans design, voor een scherpe prijs.

Welkom bij Undici Keukens

creatief  maatwerk  betaalbaar

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

Betaalbare keuken Tilburg

Wil jij een nieuwe keuken in je huis? Loop je over van de ideeen voor deze keuken, maar ben je bang dat de keuken hierdoor onbetaalbaar wordt? Dan nodigen wij je van harte uit om eens langs te komen bij Undici keukens. We maken samen met jou een keuken op maat. Een betaalbare keuken die in Tilburg voor je gemaakt wordt. Je hebt bij elke stap in het proces het laatste woord, zodat je er zeker van kunt zijn dat je straks echt een keuken in je huis hebt die er precies zo uit ziet als jij dat wenst. Een betaalbare keuken kopen in Tilburg doe je heel eenvoudig bij Undici Keukens.

 

Wil jij een betaalbare keuken kopen in Tilburg?

Neem eens een kijkje bij de mogelijkheden die wij je te bieden hebben. We verwelkomen je dan graag in onze showroom, waar we samen met jou gaan bekijken wat je wensen zijn. We laten je zien wat er allemaal kan in jouw keuken en maken hier een eerste ontwerp van. Dit zetten we dan om in een realistische 3D-render, aan de hand waarvan jij een heel duidelijk beeld hebt van hoe jouw keuken er straks uit komt te zien. Aan de hand hiervan kun je dan natuurlijk nog aanpassingen maken, zodat je keuken tot in de kleinste details perfect op je wensen aansluit.

 

Meer weten over een betaalbare keuken op maat in Tilburg?

Als jij een betaalbare keuken op maat in Tilburg wil kopen, dan kun je hier altijd even voor langskomen bij Undici keukens. We zorgen ervoor dat jij straks een keuken hebt waar je heel erg trots op kunt zijn. Als we klaar zijn met het ontwerpen van de keuken, dan zorgen we ervoor dat deze voor je geproduceerd wordt. Daarna besluiten we dan met het daadwerkelijk plaatsen van je keuken, zodat je hier optimaal van kan gaan genieten!

Werkwijze

Contact

Piushaven 20e

5017AN Tilburg

+31 13 590 5197

+31 6 1487 5948

info@undicikeukens.nl

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag van 10:30 - 17:00

en op afspraak

  • Facebook - White Circle
  • Pinterest - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page